"Ako ga je Ruiz nokautirao i ja ću, udaram jače i brži sam"

Autor:

Sport

22.03.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dilian Vajt je uveren kako će nokautirati Entonija Džošuu ako dobije priliku za revanš protiv prvaka sveta teše kategorije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dilian Vajt

Ovaj 31-godišnji britanski bokser jedini je poraz u karijeri doživeo od Džošue 2015. godine nokautom u sedmoj rundi. Taj poraz ga veoma muči i veruje da bi trebalo da dobije šansu za revanš, gde bi uzvratio nokaut.

 - Ako je Ruiz mogao da ga nokautira, onda ću ga i ja 100 posto. Udaram jače od Ruiza, bolji sam tehničar i imam bolji rad nogu. Ruiz ima brze ruke, ali spore noge - rekao je Vajt i nastavio:

 - Pokazao sam u prethodnim borbama da se mogu vratiti u meču u kom gubim na bodove i da imam moć da nokautiram bilo koga u kasnim rundama. To je velika stvar za jednog teškaša. Takođe, pokazao sam da mogu nokautirati ljude u svim rundama. Mnogi ne mogu ništa nakon šeste i to je njihov problem - poručio je Vajt.

Vajt je trenutno privremeni WBC prvak sveta (Tajson Fjuri drži pojas) i ima pravo da napadne prvaka sveta.

Naredni meč Vajt će odraditi protiv Aleksandera Povetkina 2. maja u Mančesteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading