Majk Tajson nastavlja sa neverovatnim ispovestima: Zapalio je džoint i počeo priču...

Autor:

Sport

27.03.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni bokser Majk Tajson iza sebe ima zaista burnu prošlost i život u kojem je prošao sve i svašta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

Čelični Majk važi za jednog od najboljih svih vremena, a da nije bilo njegove teške naravi, verovatno bi stigao i do statusa najboljeg.

Godinama nakon završetka karijere Tajson otkriva zanimljive priče koje su zaista neverovatne. U svom podkastu je uz Snup Doga zapalio džoint i počeo priču.

 - Krenuo sam u jedan klub u Finiksu, a Snup je trebao da ide na snimanje neke emisije i pojavio se sa sopstvenim autobusom. Izašao je i kada je video mene, samo smo ušli unutra i tamo smo naredna dva sata pili i pušili travu - rekao je Tajson, a Snup Dog se nadovezao na sve:

 - To su bili počeci moje karijere. Izvinjavam se fanovima.

Govorio je Majk i kako je na njegov život uticalo to što je koristio psihodelični otrov od žabe.

 - To mi je promenilo život. Koristio sam tu drevnu medicinu i bilo je nezamislivo, intergalaktičko. Odem na nebo, mrtav sam. Uzmem to, udahem, izdahnem i umrem. Zaista sam bio mrtav. Nisam postojao, nisam to bio ja. Bio sam veoma uplašen i zadnji put kada sam to uzeo želeo sam neku moć. Kada sam završio s tim, shvatio sam da želim da pobegnem od strahova. Trebala mi je ljubav i zaljubio sam se u golubove - istakao je Tajson.

Zaista neverovatne priče legendarnog boksera koje bi lako mogle da završe u Holivudu jednog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading