Kan: Koronu izmislili da testiraju 5G mrežu!

Autor:

Sport

06.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski bokser Amir Kan (33) ima teoriju oko širenja koronavirusa na planeti. Iako je mogao da pretpostavi da će njegov komentar da uzburka, a donekle i nasmeje britansku javnost, Kan nije mario šta će ljudi da misle posle njegovih reči da smrtonosni virus nije došao iz Kine, Vuhana, već da su ga moćnici konstruisali kako bi isprobali 5G mrežu.

Amir Kan (levo)

- Lažu kad kažu da je virus stigao iz Kine. Kao Kinezi vole da jedu slepe miševe i zmije, pa otuda virus? To je smešno. Ma ne da je smešno nego je čisto sranje. Možete li da poverujete u tako nešto? Ja nikako - glasno je poručio Kan.

Kan, koji je rođen u Boltonu, u karijeri ima nekoliko titula u lakoj kategoriji, a bio je i srebrni na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine

- Pričaju nam koronavirus ovo, koronavirus ono. Ne znam za vas, meni je dosadilo više. Očigledno ga je ovu bolest napravio čovek, sa razlogom. Mišljenja sam da su to uradili da bi testirali 5G mrežu. Mislite i vi da je tako? Sada su pokazali, kada su sve strpali u kuće, da mogu da imaju potpunu kontrolu nad ljudima. Ako se ne radi o tome, zašto su nas sve zatvorili u karantin - zapitao je na kraju Kan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading