Petar Nenadić opleo po našim trenerima: Srbija nema kult reprezentacije

Autor:

Sport

06.04.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Od 2006. godine, dakle zadnjih 14, mi nismo imali dobrog selektora. Hajde, bio je tu Sead Hasanefendić, kratko i Ljubo Vranješ, ali svi su drugi bili da ne kažem šta - rekao je za Balkan-Handball Petar Nenadić, rukometaš mađarskog Veszprema i srpski reprezentativac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Petar Nenadić

- Stranac nam je jedino rešenje, nema drugog izlaza jer 95 posto srpskih trenera stalo je u vremenu i prostoru. Bilo koji će nam doneti boljitak. Oni se bave rukometom, zovu naše selektore, raspituju se od igračima, a naše to baš i ne zanima. Je li to zbog ega ili neko misli da je najpametniji, ne znam - nastavlja Nenadić, uporedivši Srbiju sa Hrvatskom.

- Zabrinjavajuće je što nama igrači ni ne dolaze, Hrvatska konstantno uvodi nove talente, daje im šansu i svaka čast. Vrhunski Hrvati rade sa novim igračima, a kod nas ih je jako malo, a i oni koji valjaju, otići će negde gde ne bi trebali.

Hrvatska, uz talente koji dolaze, kako kaže Nenadić, ima još nešto što Srbija nema ni ne zna godinama za to - kult reprezentacije.

- Postoji i kod nas igrača krivica zašto je to tako, nije sporno. Ali nervira me jer niko neće preuzeti odgovornost, već se sve radi od danas do sutra, niko nema viziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading