Nastavlja se karavan Sportskih igara mladih po Srbiji: Spektakl se sprema u Priboju

Autor:

Sport

18.06.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportske igre mladih nastavile su svoj put po Srbiji. A veliki spektakl sprema se za petak uveče u Priboju.

RepublikaFoto: Stefan Cvetković
Spektakl u Priboju

Na Trgu FAP-a održaće se ceremonija otvaranja Igara za Srbiju, za sezonu 2020., koja se tradicionalno održava u nekom od gradova, svake godine. Biće upriličena i proslava sedmog rođendana manifestacije, i mladi ali i svi drugi građani moći će da uživaju uz kocert Lexington benda i Dejana Petrovića. Ulaz je besplatan.

- Pre koncerta imaćemo takmičenja koja startuju preko dana u petak, a nastavljaju se u subotu. Najvažnije je da deca imaju sve uslove da se takmiče i sticaju nova prijateljstva. Jedva čekamo početak i biće to dva dana o kome će pričati region - istakao je Filip Komarica, predsednik Sportskog saveza Priboja, partnera u organizaciji Sportskih igara mladih.

Kako saznajemo, specijalni gosti biće Igor Rakočević (potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, nekada NBA zvezda), Željko Tanasković (predsednik Evropske federacije školskog sporta, nekadašnja odbojkaška zvezda i osvajač bronzane medalje na OI u Atlanti), Ratko Nikolić (sportski direktor Rukometnog saveza Srbije, prvi kapiten samostalne reprezentacije Srbije i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu 1999. u Egiptu).

RepublikaFoto: Stefan Cvetković

Igre, koje podržava i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i koje donose poznanstva mladih u region, nastavljaju svoje krstarenje Srbijom dalje o ponedeljka. Tada će se Igre održati u Kruševcu, a 23. jun je planiran za Kraljevo.

A Igre će 25. Juna po prvi put doneti radost deci Arilja i okolnih mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading