Korona udarila na sportiste: Vaterpolo reprezentativac Srbije pozitivan na koronu

Autor:

Sport

19.06.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentativac Srbije Nemanja Vico pozitivan je na koronavirus, saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije.

RepublikaFoto: Telegraf/NMandić
Nemanja Vico

- Test brisom (PCR) kod reprezentativca Nemanje Vica pokazao je u četvrtak uveče pozitivan rezultat - navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

- Pre dve nedelje smo testirali Vica na antitela (serologija) zbog sumnjivog kontakta i bio je negativan. Krajem prošle nedelje je dobio temperaturu koja nije padala tri dana. Ponovo je urađen test i ponovo je rezultat bio negativan. Kako temeratura nije padala uradili smo pregled kod infektologa i test putem brisa u ponedeljak. Rezultat koji je stigao u četvrtak uveče je pokazao da je pozitivan. Međutim u poslednja dva dana Vico nema temperaturu, dobro se oseća ali mora da bude u kućnoj izolaciji 14 dana - rekao je docent dr reprezentacije Ivan Marjanović.


Kako se navodi, prekinute su sve aktivnosti reprezentacije, a svi igrači su danas preventivno testirani i VSS će o rezultatima obavestiti javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading