Vujko: Podrška džudista Crvene zvezde Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

25.06.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džudisti Crvene zvezde do sada su Novaku Đokoviću najboljem teniseru sveta sa web stranice kluba uglavnom čestitali vrhunske sportske uspehe. U svetlu najnovijih događaja vezanih za Adria tour i činjenicu da su Novak Đoković kao i njegova supruga Jelena pozitivni na COVID 19, Džudo klub Crvene zvezde želi da istakne punu podršku našem asu kao i da je naša obaveza da stanemo uz njega u ovom trenutku.

RepublikaFoto: DŽK Crvena zvezda
Stojan Vujko, predsednik DŽK Crvena zvezda

Stojan Vujko, predsednik DŽK Crvena zvezda uputio je jaku poruku podrške Novaku Đokoviću:

- Novak Đoković je najveći sportista kojeg je ova zemlja iznedrila i smatramo da je jedan od naših najboljih ambasadora Srbije u svetu - rekao je Stojan Vujko i dodao:

- U ovim trenucima kada je jedna izuzetno plemenita ideja našeg asa, poprimila dimenziju u kojoj bi pojedinci želeli da ga diskredituju, naša je obaveza da stanemo uz njega, da mu u potpunosti pružimo podršku kao čoveku i sportisti i da ga ohrabrimo. Novak je ne samo veliki sportista već i izuzetan čovek, o čijim dobrim delima bi mogli da pričamo danima. Ipak pre nego što se bilo ko usudi da osudi našeg Novaka Đoković,a trebalo bi da pre svega prvo ima na umu sve ono što je on učinio za našu zemlju i naš sport. Sada kada mu je najteže, džudisti Crvene zvezde su uz njega i na našu podršku uvek može da računa - zaključio je predsednik DŽK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading