Oglasio se i doktor: Evo šta je rekao o povredi Ivane Španović

Autor: Sportski žurnal/Kurir/Republika

Sport

02.07.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je povredu metatarzalne kosti i sada je čeka pauza

RepublikaFoto: instagram.com/ivanaspanovic
Ivana Španović

Razlog je pucanje metatarzalene kosti, kosti u stopalu, a do povrede je došlo na bizaran način. U pitanju je desna noga, neodrazna što je sreća u nesreći. Stavljena joj je longeta koju mora da nosi četiri nedelje. Povreda se dogodila pre dve nedelje, devet dana posle prvog takmičenja ovog leta, a ”čizmu” skida 14. jula.

- To se desilo pre dve nedelje, sad nosim čizmu i hodam na štakama. Izvrnula sam nogu kod kuće, okrenula mi se pločica pod stopalom. Uskoro idem na kontrolno snimanje i verujem da ću se brzo opraviti jer je tako uvek bilo sa prethodnim povredama.

Ako se za nešto može reći da je sreća u nesreći je činjenica da se sve desilo u periodu kada nema takmičenja. Upravo to ističe i naša šampionka:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home alone #gymtime ??

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Feb 14, 2020 at 1:04am PST

- Glavno je to što nema takmičenja i nismo otkazali sezonu. Čekamo taj snimak, pa ćemo videti kako će dalje teći oporavak, rekla je Španovićeva u sredu uveče za Kurir.

Dan kasnije oglasio se i doktor reprezentacije Doktor reprezentacije Jovan Đurović.

– Dobra je vest da nema dislokacije. Biću u Srbiji i sledeće nedelje na novoj kontroli, tada će procene biti konkretnije – rekao je Jovan Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading