JELENA LAVKO UOČI DUELA SA CRNOGORKAMA: Nemamo prava na grešku

Autor:

Sport

09.12.2017

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašica Srbije Jelena Lavko izjavila je naš nacionalni tim nema prava na grešku u meču osmine finala SP u Nemačkoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Jelena Lavko očekuje težak meč protiv Crne Gore

- Lep je doživljaj biti prvi u grupi. Od kako sam u seniorskoj reprezentaciji, ne sećam se da smo bili prvi u grupi na nekom takmičenju. Nisam očekivala da ćemo biti prvi u grupi, ali verovala sam da možemo biti drugi ili treći. Bilo je ovo iznad mojih očekivanja i verovanja. Jako smo zadovoljni prvom fazom, ali o tome više ne smemo da razmišljamo. Moramo da budemo fokusirani na ono što sledi. Ako izgubiš, nema te više na turniru - rekla je Lavko.

Utakmica između Srbije i Crne Gore biće odigrana u nedelju od 17.30 sati.

- Očekuje nas teška utakmica. Igrali smo na par takmičenja sa njima, kao i sada dve prijateljska pred put u Nemačku, kada smo jednu izgubili, a drugu pobedili. Imamo negativan skor. Pobediće onaj ko bude imao više želje i volje, ko bude borbeniji. Ne postoji više pitanje kvaliteta, jer sve ekipe koje su ostale imaju kvalitet. Onaj ko bude imao više strpljenja i hladniju glavu, a da se baca za svaku loptu, da gine, taj će slaviti - istakla je rukometašica Srbije.

Ona je navela da najveća opasnost Srbiji preti od kontre protivničkog tima.

- To moramo da zaustavimo, jer su to laki golovi koje ne bi smeli da primimo. Iz ostalih situacija, normalno je da primiš gol, ali brze centre i golove, to moramo da sprečimo, a onda u pozicionoj igri bolje reagujemo - kazala je Jelena Lavko.

Dugačka klupa našeg tima novi je kvalitet Srbije.

- Meni se to jako sviđa. Baš komentarišemo da smo sve u igri, da nas selektor sve koristi. Ne stižemo da se umorimo. To je dobra taktika ili kako god to nazvali - zaključila je Jelena Lavko.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading