Završene pripreme za EP: Rukometaši u Sloveniji od ponedeljka!

Autor:

Sport

06.01.2018

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši najbolji rukometaši će završni deo priprema za odlazak na EP u Hrvatskoj sprovesti u Sloveniji od ponedeljka, gde će odigrati još dva kontrolna susreta.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski rukometaši će u Sloveniji provesti poslednje dane pred odlazak na EP

Rival će nam biti Slovenija, koja će naše momke dočekati u Murskoj Soboti (9. januar, 19 sati) i Velenju (10. januar, 18 sati).

Srpski rukometaši će put Slovenije krenuti u ponedeljak 08. januara u 10 sati iz Kovilova, a nakon dve odigrane utakmice sledi odlazak u Split, gde ih 12. januara čeka prvi meč na Evropskom prvenstvu.

Rival na otvaranju je Hrvatska, dok će Srbiji rivali u grupi A biti još Švedska i Island. Podsetimo, u narednu fazu proći će po tri najbolje ekipe iz svake grupe, a bodovi se prenose u drugu rundu.

Srbija je poslednji pripremni meč izgubila od Makedonaca na Banjici 33:29, a pre toga su na turniru u Švajcarskoj doživeli i poraze od domaćina i Rumunije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading