Hrvatski trener najavio: SRBE NIKO NEĆE DOČEKATI APLAUZOM!

Autor:

Sport

10.01.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši hrvatski rukometaš i selektor ove zemlje Slavko Goluža najavio je da pred meč prvog kola Evropskog šampionata u Splitu između njegove selekcije i Srbije neće biti toplog dočeka za goste sa tribina "Spaladium arene".

RepublikaFoto: youtube.com/SN tv Sport nedeljom
Goluža je 2012. pomešao sport sa nesportskim stvarima

Goluža je ostao u sećanju našoj javnosti pošto je predvodio "kockaste" sa klupe na EP 2012. godine koje je održano u našoj zemlji. On je tada osvojio bronzanu medalju.

- Utakmica sa Srbijom ni igračima nije baš kao svaka druga, poseban je to naboj. Naši momci su veliki emotivci, strašno se prazne i sigurno će biti i fizički i psihički ispražnjeni. Ali treba te emocije znati kontrolisati. Sigurno ih na tribinama nećemo dočekati aplauzom, ali očekujem da nitko nikoga neće gađati kovanicama i flašama kao što je bio slučaj u Beogradu - rekao je za N1 Slavko Goluža, a prenosi Index.hr. 

Bivši hrvatski reprezentativac i selektor i te 2012. godine davao je zapaljive izjave. 

- Šta da kažem. Živeo sam za prvo mesto ovde u Srbiji. Živeo sam za to da ovde svira 'Lijepa naša'. To bi bio poklon za sve one koji su patili u ratu. To nam je bio cilj - rekao je Goluža posle pobede u borbi za treće mesto. 

Splitsko-dalmatinska policijska uprava navela je u svom saopštenju kako bi navijači trebalo da se ponašaju tokom, ali i pre ovog meča.

- U petak od 15 sati biće uspostavljena potpuna blokada saobraćaja prema ‘Spaladium areni’. Zabranjen je ulazak i boravak u prostor objekta u alkoholisanom stanju, unošenje pirotehničkih sredstava, maskiranje lica kapom ili maramom, unošenje i isticanje transparenata, zastava ili drugih stvari s tekstom ili slikom, znakom ili drugim obeležjem kojima se iskazuje mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili verske pripadnosti. 

Policija je dodala i sledeće.

- Zabranjeno je pevanje pesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili verske pripadnosti i bacanje predmeta u takmičarski prostor - piše u saopštenju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading