Cvetković: HVALA ŠVEDSKOJ, IMAĆEMO ŠTA DA POKAŽEMO! Šešum: Prošli dalje iz najteže grupe!

Autor:

Sport

16.01.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometaša Srbije Jovica Cvetković bio je vrlo zadovoljan zbog prolaska rukometaša u naredni krug EP u Hrvatskoj, do koga su došli zahvaljujući trijumfu Šveđana protiv domaćina Hrvatske.

RepublikaFoto: ehfeuro.com
Šešum: Prošli smo dalje iz najteže grupe

- Bio sam bez obzira na ovo zadovoljan onim što smo uradili, a sada možemo rasterećeni da idemo u drugi krug. Švedska je izuzetna ekipa, pokazali su veliki kvalitet. Drago mi je što smo prošli zbog igrača, zbog velikog napora i truda koji smo uložili da prevaziđemo probleme koje smo imali. Nemojte da mislite da ne možemo ništa da uradimo u drugom krugu, verujte u nas - poručio je Cvetković novinarima nakon što je postalo jasno da Srbija ide u drugi krug.

Kapiten selekcije Žarko Šešum kaže da su svi presrećni zbog prolaska u drugu fazu iz najteže grupe na prvenstvu.

- Mi smo maksimalno odradili što je bilo do nas, pobedili smo Island i iskreno nismo očekivali da Švedska savlada Hrvate. Imali smo najtežu grupu na EP, ukrštanje sa Francuskom, Norveškom i Belorusijom biće još teže, ali daćemo sve od sebe. Srećni smo što smo na kraju ostvarili cilj i prošli dalje - izjavio je Šešum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading