ODE NEMICA U PRAVOSLAVLJE ZBOG SRPSKOG RUKOMETAŠA!

Sport

22.01.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav ne zna za granice! Rukometni reprezentativac Srbije Bogdan Radivojević (24) venčaće se za nekoliko meseci u pravoslavnoj crkvi u Beogradu sa svojom izabranicom Nemicom Inzom Radivojević.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Bogdan: Inzu će krstiti moj bivši saigrač Vanja Ilić

To ništa ne bi bilo neobično da njegova četiri godine starija supruga nije odlučila da promeni veru zbog člana Rajn Nekar Levena.

- Nas dvoje smo se venčali u opštini u Nemačkoj prošle godine. Napravili smo intimnu proslavu za samo dvadesetak ljudi, a ove godine očekuje nas i venčanje u crkvi. Ona će promeniti veru, a krstiće je jedan od mojih najboljih prijatelja Vanja Ilić, s kojim sam nekad igrao u Partizanu - kaže Radivojević za Srpski telegraf.

Inza i Bogdan upoznali su se kada je igrao za nemački Flensburg, gde je ona rođena, a kako Radivojević kaže, i u Beogradu je sada domaća.

- Uvek zajedno dolazimo u Beograd i zaista se odlično provodi. Svi su je prihvatili kao našu. Ne priča još srpski iako gotovo sve razume, a redovno ide na časove, pa je njena odluka da se sporazumevamo za sada na nemačkom, koji sam tečno naučio jer sam već godinama tamo - otkriva Bogdan za kraj jedne interesantne ljubavne priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading