CVETKOVIĆ KRITIKUJE IGRAČE: Neću da prihvatim da se ne daje poslednji atom snage za svoju zemlju

Autor:

Sport

22.01.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je da je nezadovoljan zalaganjem igrača na meču protiv Francuske u 2. kolu druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Cvetković na meču sa Francuzima

Srbija je poražena od Francuske 39:30.

- Čestitam Francuzima na pobedi. Videla se razlika u kvalitetu. Pokušali smo koliko smo mogli u datim okolnostima da pružimo maksimum. Sve ono što su bile greške, neiskustvo i neuigranost, prihvatam na sebe, ali nikada neću da prihvatim i shvatim da se ne daje poslednji atom snage za svoju zemlju. Mi smo pali na tom ispitu danas - rekao je Cvetković.

Selektor reprezentacije Francuske Didije Dinar bio je zadovoljan ubedljivom pobedom.

- Čestitam Srbiji na fer-pleju. Mi smo igrali na 100 odsto i odradili dobar posao - rekao je Dinar.

Pivotmen reprezentacije Francuske Luka Karabatić blistao je na meču protiv Srbije.

- Srećni smo zbog pobede. Znali smo da ovo može biti nezgodan meč za nas, jer Srbi nisu imali šta da izgube, a mi smo imali. Zato smo dali sve od sebe da pobedimo - istakao je rukometaš Francuske.

Srpski rukometaš Žarko Šešum istakao je da naš nije mogao da parira Francuzima.

- Moramo igrati daleko bolje protiv Belorusije. Francuska je bila daleko bolja od nas. Pokazali su nam kako izgleda tim svetske klase. Svako je pružio maksimum. Niko ne ulazi u meč sa pola snage  - naveo je Šešum.

Petar Nenadić izjavio je da očekuje pobedu protiv Belorusije.

- Ovakav rezultat je realnost, ostaje nam još meč sa Belorusija. To je jedina ekipa sa kojom možemo da se nosimo. Nadam se pobedi za častan oproštaj. Imamo snage za to - rekao je Nenadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading