LUDI VUJA pravio šou u Hrvatskoj

Autor:

Sport

25.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije juče su okončali učešće na šampionatu Evrope, a kada bi se turnir u Hrvatskoj danas završio, glavni utisak ostavio bi selektor Slovenije i legenda našeg rukometa Veselin Vujović!

Veselin Vujović

Popularni Vuja razbio je igrački sa "zmajčekima" aktuelne prvake Nemce, ali su mu sudije ukrale trijumf i poklonile remi (25:25) favorizovanoj ekipi. To je pokrenulo serijal gafova, izjava i situacija koje će se prepričavati i u narednim godinama, a Srpski telegraf vam predstavlja sve Vujovićeve ludorije iz Hrvatske.

Veselin Vujović

ŠTA DA RADIMO U VUKOJEBINI

Uspeo je Vuja da izazove gnev domaćina pošto je mesto u kom su on i igrači bili smešteni San Martin nazvao vukojebinom.

- Prvi put na velikom takmičenju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam šta ćemo da radimo u onoj vukojebini, kako se zove, San Martin, gde nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo da izmislimo, razmišljam da pustim igrače na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici sa Slovenijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veselin Vujović

RUKOMET VODE DEBILI

Posledica nepravde protiv Nemačke donela je izjavu koja je potpuno uzburkala strasti. Vujović je čelnike EHF nazvao debilima, a Slovenci su čak pretili da će napustiti turnir.

- Hteo sam da napravim sprdnju, neki šou. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smešnim jer ga vode debili. Moji igrači i ljudi na klupi su disciplinovani, a ja sam takav kakav jesam, pa su me zamolili da ispoštujem sudijsku odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading