VATERPOLO: Partizan potopio Primorac

Autor:

Sport

27.01.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletirano je 10. kolo Triglav regionalne lige u vaterpolu. U subotu su odigrana četiri meča, a u centru pažnje je bio okršaj Partizana i Primorca iz Kotora, koji je pripao Beograđanima – 9:6.

RepublikaFoto: Facebook.com/Sportyfoto
Vaterpolisti Partizana

Aktuelni šampion Srbije odigrao je jednu od boljih partija u sezoni koja je u toku. Crno-beli su bili svesni da je pobeda imperativ kako bi ostali u trci za plasman na finalni turnir.

Marko Janković je postigao 3 gola a po jednom su se u listu strelaca upisali Lazić, Tomić, Andrejević, Manojlović, Radonjić i Aksentijević. Kod Primorca, strelci su bili: Gluhaić 2, Crepulja 1, Petrović 1, Gopčević 1, Paunović 1.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ilustracija: Foto

Mladost iz Zagreba je u Budvu došla kao veliki favorit, ali je jedva stigla do pobede protiv izuzetno motivisanih i raspoloženih Budvana 8:7.

U duelima hrvatskih klubova, POŠK je pobedio Primorje sa 10:9. Kod Splićana briljirao je Marko Elez sa 5 golova, kod Riječana Maroš Tkač sa 6, ali se pobedi radovao Elez.

U gradskom derbiju Mornar i Jadran iz Splita su odigrali nerešeno 8:8. Kod Mornara 3 gola postigao je Marino Čagalj, a 2 Antonio Buha. Kod Jadrana, 3 gola je postigao Jerko Krgić, a 2 Ivan Krapić.

Jadran iz Herceg Novog je u petak na svom bazenu neočekivano lako poražen od Juga sa 11:4.

DESETO KOLO:
Jadran – Jug 4:11 
POŠK – Primorje 10:9
Budva – Mladost 7:8
Mornar – Jadran Split 8:8
Partizan – Primorac 9:6
TABELA:
Jug 30
 Mladost 25
 Jadran 20
Jadran Split 14
Mornar 14
Partizan 13
POŠK 11
Primorac 9
Primorje 6
Budva 3

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading