Zavijorila se trobojka u Pjongčangu

Autor:

Sport

08.02.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Olimpijskom selu u Pjongčangu je na svečanoj ceremoniji podignuta zastava Srbije čime je na simboličan način domaćin Igara poželeo dobrodošlicu Timu Srbije.

RepublikaFoto: OKS
Delegacija Srbije spremna za početak igara

Svečanosti su prisustvovali predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, generalni sekretar Đorđe Višacki, kao i svi članovi Tima Srbije na XXIII Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Ceremoniji podizanja zastave Srbije prisustvovao je i Predsednik Svetske rvačke federacije i član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta, Nenad Lalović.

RepublikaFoto: OKS
Srpska zastava podignuta na barjaku u Pjongčangu

Svečano otvaranje igara je na programu 09. februara, a čast srpske delegacije braniće četvoro sportista - Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić koji će nastupiti u alpskom skijanju i skijaškom trčanju.

Takmičare će pratiti treneri Miloš Tomić, Matić Jeraša i Tihomir Milosavljević, a u Misiji OKS u olimpijskom selu biće još i šef Misije, Damir Štajner i dr. Goran Vasić zadužen za medicinsku brigu o članovima Olimpijskog tima Srbije.

RepublikaFoto: OKS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading