ANASTASIJA JE HIT U PJONGČANGU: Ruska Anđelina Džoli sa mužem osvojila bronzu na OI

Autor:

Sport

13.02.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi Anastasija Brizgalova i njen suprug Aleksandar Krušelnicki osvojili su bronzanu medalju u karlingu u miksu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, pošto su pobedili Norvešku sa 8:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anastasija na meču protiv Norveške

Ruski tim je u borbi za bronzu pobedio Norvešku sa 8:4. Oni su se zbog suspenzije Rusije takmičili pod olimpijskom zastavom.

Anastasija i Aleksandar su se venčali prošle godine. Anastasija je jedna od najlepših sportistkinja na ZOI u Pjongčangu, a već su je prozvali ruskom Anđelinom Džoli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tokom meča Ruskinja je pala na leđa. Publika je bila zapanjena, ali je pozdravila aplauzom. 

- Jednostavno - zaboravila sam da je kamen bio iza mene. Jako je važno što smo porodica. Lakše smo podneli poraz u polufinalu. Želeli smo da dođemo ovde i odigrali smo meč na koji možemo da budemo ponosni - rekla je Anastasija.

 

 

Kanadski takmičari osvojili su zlatnu medalju u miksu pošto su pobedili Švajcarsku sa 10:3. Za Kanadu su nastupili Kejtlin Lous i Džon Moris, a za Švajcarsku Dženi Peret i Martin Rios.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading