Vaterpolisti pali u Splitu: HRVATI KAZNILI 11 MINUTA BEZ GOLA!

Autor:

Sport

17.02.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije doživeli su poraz u Splitu od Hrvatske 9:7, ali su se i uprkos lošem rezultatu plasirali na F8 turnir Evropske lige.

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
Naši vaterpolisti poklekli u Splitu

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je državni tim Srbije rezultatom 9:7 (2:3, 3:1, 3:1, 1:2) u poslednjem meču grupne faze Evropa kupa, koji je igran u Splitu.

Naši igrači su u prva dva kola savladali Grčku (12:10) i Holandiju (15:7), pa je i pre ovog meča bilo jasno da idemo na završni turnir novoformiranog takmičenja.

Od kada su naši stekli prednost od 4:2 bili su bez gola punih 11 minuta. U tom periodu su Hrvati napravili seriju od 5 golova i stekli finu prednost sredinom treće četvrtine.

Uzvratio je Strahinja Rašović tek na 1.26 pre kraja treće četvrtine, kasnije postgao još jedan (strelci bili još Filip Filipović i Nikola Jakšić) međutim, pošteno je priznati da je rival imali više raspoloženih pojedinaca, iako je Dušan Mandić u uvodu meča bio razigran i efektan, pa sa tri hica najavio drugačiji epilog nego u polufinalu SP, letos u Budimpešti.

Kod Barakuda su pogađali Marko Joković i Loren Fatović (po dvaput), Marko Macan, Ante Vukićević, Josip Vrljić, Anđelo Setka i Havijer Garsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading