(VIDEO) NOĆNA MORA ZA FRANCUSKINJU: Ispale joj grudi za vreme nastupa na ZOI!

Autor:

Sport

19.02.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska takmičarka u umetničkom klizanju Gabrijela Papadakis doživela je neprijatnost tokom nastupa na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu sa partnerom Giljermom Cizeronom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Francuski par tokom nastupa na ZOI

Oni su bili jedni od favorita za medalju, a u jednom trenutku kostim francuske takmičarke je popustio i ispale su joj grudi.

- To me je baš jako omelo, to mi je najveća noćna mora i baš se sad morala dogoditi na Igrama. Neverovatno. Morala sam da nastavim dalje, a mogu da budem ponosna jer smo ipak sve sjajno odradili - rekla je Gabrijela.

Francuzi su posle prvog dela programa ostali u borbi za medalje. Međutim, ostali su bez boda, jer su sudije striktno poštovale pravila. Pravila nalažu da klizači ostaju bez bodova ako izgube neki bod tokom nastupa.

- To je jako frustrirajuće, nismo mi krivi za to što se dogodilo, glupo je ispalo i dosta smo razočarani - rekao je Cizeron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading