Veličković: Igrači nemaju ništa sa skrnavljenjem Kupa

Autor:

Sport

21.02.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković tvrdi da on i njegovi saigrači nisu oštetili pehar za pobednika Kupa Radivoja Koraća, kako ih optužuju navijači Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Na snimku koji se pojavio u medijima vide se tri osobe, čiji je identitet sakriven, kako sa trofeja pobednika Kupa skidaju pločice sa imenom Crvene zvezde. 

I dok u Partizanu tvrde će ispitati o čemu se radi, navijači Zvezde tvrde da je reč o košarkašima crno-belih, čak tvrde da je jedan od njih Aleksandar Aranitović.

- Video sam snimak. Sa saigračima i upravom kluba sam proslavljao pobedu i jednostavno hteo bih samo da stanem u zaštitu igrača. Moji saigrači trpe neke stvari i mislim da nema mesta tome, mi smo igrači Partizana i nemamo veze sa tim stvarima i do nas je stiglo isto kao i do javnosti - istakao je Novica Veličković gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading