POČELA OPERACIJA "ŠVEDSKA" - Obradović: Očekuju nas neizvesni mečevi

Autor:

Sport

19.03.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović izjavio je da očekuje težak meč protiv Švedske u kvalifikacijama za EP 2018.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Obradović sa reprezentativkama Srbije

Rukometašice Srbije okupile su se u ponedeljak u Beogradu.

- Očekujemo dobar i kvalitetan rukomet u Nišu i u Švedskoj. Prva dobra stvar je da su devojke zdrave i spremne. Nemamo nikakvih problema, a na nama je da odgovorimo na zahteve koje reprezentacija traži. To je dosta trčanja, posebno protiv ekipe kakva je Švedska, tehnički i fizički pripremljene. Ako ne primimo lake golove iz kontri, sigurno je da ćemo nastaviti gde smo stali u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Nemačkoj. Naš kvalitet je nesporan. Očekujem utakmice na jednu, dve lopte. Kroz dva dana priprema i video dočaraćemo devojkama kvalitete rivalki kako bismo im parirali na pravi način. Nadam se najboljem - rekao je Obradović.

Iskusna rukometašica Andrea Lekić uverena je u dobru partiju reprezentacije Srbije.

- Pred nama su dve teške utakmice koje će odlučiti o prvom mestu i lakšem žrebu za Evropsko prvenstvo. Poslednja tri meča smo odigrali nerešeno, očekujem isti rasplet i u ova dva meča. Drago mi je da igramo u Nišu, koji je rukometni grad gde čekamo dobru podršku. Moramo da budemo što efikasnije i preciznije u napadu, kako bismo uspele da sprečimo njihovu kontru i polukontru - rekla je Lekićeva.

Meč 3. kola grupe 3 kvalifikacija za EP između Srbije i Švedske biće odigran u sredu od 18 sati u Nišu. Švedska je prva na tabeli sa četiri boda, koliko ima i Srbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading