Partizan ostao bez bazena na Banjici!

Autor:

Sport

26.03.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VK Partizan je u velikom problemu... Crno-beli su i definitivno ostali bez bazena na Banjici. Ovaj objekat vraćen je opštini Voždovac.

RepublikaFoto: waterpolopartizan.rs

- Apelacioni sud je 2016. godine potvrdio pravo korišćenja opštine Voždovac nad Sportskim centrom na Banjici, koji je kao državna imovina, nezakonitom odlukom Izvršnog odbora opštine Savski venac 1992. godine dat na korišćenje Vaterpolo klubu Partizan. Posle odluke suda opština je pokrenula postupak vraćanja i krajem prošle godine, nakon dobijenog rešenja od Grada Beograda, počela proces preuzimanja sportskog centra na Banjici od Vaterpolo kluba Partizan, koji je upravljao centrom na osnovu nezakonite odluke uz ogromne dugove od oko 120.000.000 dinara - navodi se u saopštenju koji je potpisao predsednik opštine Aleksandar Savić.

Savić je istakao da opština želi da podrži rad najtrofejnijeg srpskog kluba i ponudila je Partizanovoj upravi da finansira termine za treninge igrača, termine svih utakmica i termine škole vaterpola za decu.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći crno-beli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading