VN Bahreina: BOLIDI FERARIJA DOMINIRALI!

Autor:

Sport

07.04.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sebastijan Fetel bio je najbolji u kvalifikacijama za veliku nagradu Bahreina, a Ferari je imao dvostruki razlog za slavlje, pošto je prekaljeni Kimi Raikonen zauzeo drugo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tim Ferarija odradio dobar posao pred glavnu trku

Bila je to 51. pol-pozicija u karijeri nemačkog vozača. Na drugom mestu kvalifikacije je završio njegov timski kolega Kimi Raikonen sa zaostatkom +0,143 dok su za njima sledili vozači Mercedesa.

To je veliko iznenađenje uzevši u obzir da su u kvalifikacijama za Veliku nagradu Australije vozači Mecedesa ubedljivo slavili.

Treći je bio Finac Valteri Botas, a aktuelni šampion Luis Hamilton kvalifikacije je završio na četvrtom mestu, pa će startovati sa devete pozicije, budući da je kažnej sa pet mesta zbog promene menjačke kutije.

Danijel Rikardo iz Red Bula krenuće sa petog mesta, a najveće iznenađenje priredio je Pjer Gasli iz Toro Rosa, koji je završio kvalifikacije na šestoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading