Srbija bez snage u finišu, Hrvatska prošla u finale Evropskog kupa!

Autor:

Sport

07.04.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije nisu uspeli da savladaju domaćina Evropskog kupa reprezentaciju Hrvatske u meču koji je odlučivao ko će se plasirati u finale ovog takmičenja. Hrvati su slavili u neizvesnoj završnici sa 8:7.

RepublikaFoto: instagram.com/filip.filipovic10
Filipović postigao tri gola u porazu od Hrvatske

Srbija je odigrala odlično prvo poluvreme, kako defanzivno, tako i ofanzivno, ali je Hrvatska u nastavku utakmice znatno podigla nivo igre i osigurala važan trijumf.

Pobednik je rešen u neizvesnoj završnici, iako posle prvog poluvremena nije delovalo da će biti tako. Loren Fatovićje na minut i 24 sekunde pre kraja postigao gol za konačnih 8:7. Do kraja utakmice na bazenu Kantrida nije više bilo golova i domaćin se plasirao u finale. 

Naši su na poluvremenu imali vođstvo 4:1, ali su u nastavku pali, nisu delovali sveže i spremno kao u prve dve četvrtine, pa su Hrvati prvo smanjili razliku, a u poslednjoj deonici stigli i do totalnog preokreta.

Kod nas je Filipović bio najefikasniji sa 3 gola, dok je sa isto toliko pogodaka u taboru Hrvatske prednjačio Fatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading