Još jednom dokazao da je šmeker svetskog glasa: Dejan Savić poslao jasnu i sjajnu poruku posle završene Trke zadovoljstva

Autor:

Sport

21.04.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić prepešačio je danas Trku zadovoljstva od pet kilometara na 31. Beogradskom maratonu.

RepublikaFoto: Starsport
Scene sa 31. Beogradskog maratona

- Sve čestitke organizatoru, ovo je velika i tradicionalna manifestacija, drago mi je što sam deo nje. Došao sam da podržim pre svega zato što je humanitarna i imamo divnu poruku - rak je izlečiv. Bio sam u sklopu Unika tima i zahvaljujem svima što je još jedan Beogradski maraton uspeo, mada još traje - rekao je Savić novinarima.

Upitan kada će istrčati Trku zadovoljstva, Savić je rekao "da za to treba da se sprema".

- Nadam se da će tada medicinska kola biti iza mene, za svaki slučaj. Najlakše je sedeti, ali treba da se posvetimo zdravlju, ovo je poruka. Ljudi treba da vode računa o sebi, ja nisam klasičan primer, ali želim to drugima - rekao je srpski selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading