Na Trofeju Beograda 245 veslačkih posada

Autor: Tanjug

Sport

10.05.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internacionalnog veslačkoj regati "Trofej Beograda" predstojećeg vikenda takmičiće se 245 posada iz četiri zemlje, saopštili su organizatori iz Veslačkog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Veslački savez Srbije

Tradicionalna regata sa tradicijom dugom skoro četiri decenije okupiće timove iz Bugarske, Grčke i Bosne i Hercegovine i Srbije u svim uzrastnim kategorijama.

Regata, koja će organizovati Veslački savez Srbije uz podršku Gradskog sekretarijata za omladinu i sport Grada Beograda, Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Javnog preduzeća Ada Ciganlija, biće pripremi test za Svetski kup u Beogradu od 1. do 3. juna.

- Beogradskom internacionalnom regatom ove godine će biti i zvanično otvorena sezona međunarodnih takmičenja na Adi Ciganliji. Zbog termina, koji je nešto drugačiji u odnosu na prethodne godine, neke zemlje koje su tradicionalno imale učesnike kao što su Hrvatska, Turska i Mađarska, ove godine će preskočiti popularni BIR budući da se poklapa termin sa njihovim regatama. Bez obzira na to srećni smo što će učestvovati klubovi iz Bugraske, Grčke i Bosne i Hercegovine - kazao je generalni sekretar VSS Nebojša Jevremović i dodao da je siguran će sve proći u najboljem redu i da će svi učesnici biti zadovoljni organizacijom.

Kvalifikacione trke oba dana takmičenja počinju u 9.45, a finala su u 13 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading