JELENIĆ O SASTANKU U ZAGREBU: Imali smo kontruktivan i dobar razgovor

Autor:

Sport

20.05.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić izjavio je da je u Zagrebu održan konstruktivan razgovor oko budućeg izgleda Regionalne lige i da postoji dobra volja kod svih Saveza za to takmičenje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelenić je zadovoljan sastankom u Zagrebu

Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza, u Zagrebu je održan sastanak oko izgleda Regionalne lige, a srpsku delegaciju predvodio je Jelenić.

- Imali smo kontruktivan i dobar razgovor. Brojni detalji su pomenuti, rešili smo da sve što smo pričali stavimo na papir i da posle toga nastavimo da uređujemo detalje oko naredne sezone. Ima vremena, ne treba da se žuri. U ovom trenutku neki elementi nisu za širu priču jer smo način njihovog sagledavanja tek načeli. Najvažnije je da dobra volja kod svih Saveza postoji - naveo je Jelenić.

Naredne sezone u A1 Regionalnoj ligi trebalo bi da učestvuju tri srpska kluba, Partizan, Crvena zvezda i Šabac, a u A2 ligi Vojvodina, Nais i Valjevo. Zainteresovanost za učešće u drugoj ligi pokazali su Radnički i Stari grad.

Jelenić je rekao da je ideja o ulasku još dva srpska kluba u drugu ligu naišla na pozitivan odjek.

- Možda i tu du bude nekih promena u zavisnosti od broja prijavljenih klubova - naveo je Jelenić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading