Obradović: Ostvarili smo zacrtano!

Autor:

Sport

03.06.2018

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan urađenim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Obradović je zadovoljan pobedom nad Makedonijom

Srbija je u Nišu pobedila Makedoniju 35:30 i osvojila je prvo mesto u grupi.

- Ostvarili smo zacrtani cilj osvajanjem prvog mesta u grupi. Pre ovog meča smo imali najbolji skor datih i primljenih golova. Veliki broj tehničkih grešaka danas, koncentracija je na nižem nivou u odnosu na koji treba da bude. Makedonija je pružila jak otpor, lepa utakmica koja se završila povoljno za nas. Čestitam devojkama odlazak na EP i želim selekciji Makedoniji sve najbolje u sledećem kvalifikacionom ciklusu - rekao je Obradović.

Selektor reprezentacije Makedonije Sime Simovski ovako je video duel u Nišu.

- Čestitke Srbiji na pobedi i plasmanu na EP, želim im mnogo sreće. Relativno smo mlada reprezentacija, jedna igračica je danas otišla u penziju (Bajramoska), druge su relativno mlade. Fizički nismo dovoljno spremni da pariramo selekciji kao što je Srbija. Srbija je zasluženo zauzela prvo mesto s obzirom na kvalitet selekcije. Prvih 10 minuta nismo ništa uradili od dogovorenog, moramo uraditi analizu utakmice i pokušati da ispravimo greške - naveo je Simovski.

Srpska reprezentativka Jelena Lavko sumirala je urađeno.

- Čestitam saigračicama na dobroj igri, prvo poluvreme nismo mogli da se rezultatski odlepimo, Makedonija je pružila dobar otpor i čestitam im na dobroj partiji. Idemo na EP i sa nestrpljenjem čekamo žreb 12. juna u Parizu - istakla je Lavko.

Najbolji strelac u dresu Makedonije bila je iskusna Elena Đorđievska.
 
- Počeli smo dobro u prvih 20 minuta, posle je usledio pad. Dozvolili smo i u drugom poluvremenu da bude padova u napadu, ali želeli smo da igramo ovu utakmicu zato što je poslednja iako nije imala neko značenje za nas. Želim puno sreće Srbiji na Evropskom prvenstvu i da ostvare dobar plasman - istakla je Đorđievska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading