POSLE ARGENTINE - Grbić: Raduje naš servis

Autor:

Sport

08.06.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije bili su bolji od Argentine u Ligi nacija, a selektor Nikola Grbić bio je zadovoljan nakon utakmice.

RepublikaFoto: ossrb.org

- Odličan povratak. Oni nisu preterano briljirali u ispoljavanju emocija na terenu, a bili su vrlo efikasni. Imaju dobrog, jakog i iskusnog tehničara koji je vrlo precizan i imali smo problema da im napravimo brejk. Dobra stvar je bila i naš servis, u odnosu na broj grešaka napravili smo gotovo isti broj ako ne asova ali poluasova, lopti koje su se vratile na našu stranu. U četvrtom setu smo bili u rezultatskom zaostatku, oni su ponovo počeli da igraju dobro, ali mi smo se vratili dobrom igrom, organizovanim blokom i odbranom, kontinuitetom u napadu - rekao je Grbić.


On je dodao da rotacijama pokušava da odmori igrače, a da time ne ugrozi rezultat. 

- Nažalost to se sa Australijom nije desilo, ali ne mogu da igram non-stop sa prvom šestorkom jer do sledećeg vikenda neko može da se povredi. Trudim se koliko je moguće da ih odmorim jer nema dovoljno vremena ni za trening, nego moraju da igraju. Nadam se da ću ovog vikenda uspeti da rotiram igrače i odmorim nekoga bar jednu utakmicu, a opet, da rezultat ne bude u problemu - zaključio je naš selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading