RUKOMETAŠI VERUJU U POBEDU: Navijači, podržite nas!

Autor:

Sport

08.06.2018

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović izjavio je da očekuje plasman našeg nacionalnog tima na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometaši Srbije na treningu u Nišu

Srbija će u nedelju od 18 sati dočekati selekciju Portugalije u prvom meču baraža za plasman na SP.

- Čekaju nas dve zahtevne i nezgodne utakmice. Bitna je svaka odbrana, svaka lopta, svaki gol. Ovo nije meč samo na pobedu, već i na broj golova. Momci su željni, orni i sposobni da prođu baraž i izbore plasman na Svetsko prvenstvo. Mali problem je što smo se iskompletirali u sredu, ali tu ne možemo ništa. Nadoknađujemo koliko možemo, ali moramo da pazimo i na svežinu, koju je potrebno imati u nedelju. Imamo maksimalan respekt, ne potcenjujemo, ni precenjujemo rivala. Idemo da pobedimo i u Nišu, i u gostima. Želimo da napravimo kult reprezentacije, da se vidi da ovi momci što ne žele da se odazovu, da to ne predstavlja ništa za srpski rukomet, da dolaze novi momci. Pozvao bih sve navijače iz Niša i cele Srbije da dođu i bodre ovu našu selekciju da prođemo na SP. Navijači znaju kako se to radi, neka se ujedine iz svih klubova - rekao je Obradović.

Darko Đukić kaže da Srbiju očekuje težak duel sa Portugalcima.

- Dosta je ekipa podmlađena, ali ekipa je željna rada, neki novi ciljevi su zacrtani, a prvi korak je da eliminišemo Portugalce. Dosta dobro ih poznajemo, jer je selektor tamo radio godinama. Uz malo sreće, verujem da ćemo izboriti plasman na Svetsko prvenstvo - rekao je Đukić.

Miljan Pušica tvrdi da Srbija ima težak zadatak.

- Portugal je veoma jaka selekcija, igrao sam sa dvojicom momaka iz njihovog tima. Iskusni su, imaju igrače i u Bundesligi. Moramo da pružimo 120 odsto ako mislimo da prođemo. Možemo, imamo potencijal i verujem da ćemo izvući što bolji rezultat kod kuće - naveo je Pušica.

Revanš baraža za Svetsko prvenstvo je u Povoa de Varzimu 14. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading