Krasić: Završio sam sa srpskim fudbalom ali možda zavšim karijeruu Voši

Autor:

Sport

02.07.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Krasić iako trenira poslednjih dana sa igračima Vojvodine, tvrdi da se neće vratiti u srpski fudbal.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Brkić i Krasić

Krasić je u pomalo kontradiktornom intervjuu rekao da bi voleo da završi karijeru u Vojvodini, ali da je to, ipak, malo realno.

- Mislim da sam sa srpskim fudbalom završio. U Poljskoj imam ugovor na još godinu dana, tamo su mi deca krenula u školu… U Vojvodini sam igrao dve i po godine onda kada je bilo vreme, dok za sada nemam takve ambicije. Naravno, ništa nije definitivno, pa iako mi nije u planovima da se vratim u srpski fudbal, ta varijanta da poslednjih šest meseci ili godinu dana svoje karijere odigram u Vojvodini možda i postoji - rekao je Krasić za sajt Vojvodine.

Na treninzima "lala" je i nekadašnji golman kluba Željko Brkić.

- Osećam se sjajno i drago mi je što sam ponovo ovde, gde nisam bio u poslednje dve-tri godine. Video sam mnogo starih lica i prijatelja, a atmosfera među igračima i trenerima je jako lepa i drago mi je što mogu da treniram sa njima. Radi se mirno, bez nekih bombastičnih izjava i pritisaka, tako da mi se jako sviđa, a videćemo kako će biti dalje - istakao je Brkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading