Savić ima poruku za vaterpoliste Hrvatske: Nemojte kao fudbaleri

Autor: Tanjug

Sport

15.07.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić našalio se na zajedničkoj konferenciji za medije u Barseloni da se nada kako uspeh hrvatskih fudbalera na Mundijalu u Rusiji neće biti "vetar u leđa" njihovim vaterpolistima na šampionatu Evrope u Barseloni.

RepublikaFoto: Republika.rs

Savić je na konferenciji za medije na kojoj su bili i hrvatski kolega Ivica Tucak i selektor domaćina Španije Martin David istakao da cilj Srbije zna, zlato na OI u Tokiju i da su sva takmičenja do tada "usputne stanice".

Srbija je osvojila zlato na prethodna tri šampionata, a sve prognoze kažu da će Hrvati, svetski šampioni iz Budimpešte, biti najveći rival na putu do četvrtog uzastopnog.

- Imali smo odlične treninge sa Španijom. Atmosfera je u redu, zdravi smo. Protiv Rumunije očekujem naravno pobedu, ali i igru koja će pokazati gde smo sada. Ovde su najbolje ekipe sveta. Naš cilj se zna Tokio 2020. i sve do tada su usputne stanice. Posle Rija smo okrenuli novu stranicu - rekao je Savić.

Kapiten Filip Filipović čestitao je Novaku Ðokoviću na uspehu na Vimbldonu.


- Koristim priliku da čestitamo Ðokoviću i njegov uspeh nas raduje.Pokazao je da je klasa.Jedva čekamo da počne prvenstvo, uvek je isti cilj bez obzira kakav je sastav. Imaćemo protiv Rusije jaku proveru, a posle počinje ono pravo - istakao je Filipović.

Srpski vaterpolisti počinju šampionat u ponedeljak od 20.30 protiv Rumunije, a potom slede mečevi protiv Slovačke i Rusije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading