Nova pobeda na EP: Srbi pojeli Slovake za doručak!

Autor:

Sport

20.07.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije su ubedljivo slavili protiv Slovačke u 3. kolu Evropskog šampionata u Barseloni rezultatom 13:5.

RepublikaFoto: twitter.com/Water Polo Serbia
Slovaci lagano potopljeni

Naši zlatni vaterpolisti su u matine terminu od 11 časova uspeli da odigraju maksimalno ozbiljno i koncentrisano, pa su bez imalo muke slavili protiv zvanično 13. selekcije Evrope Slovačke sa 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0).

Nakon trijumfa u duelima sa Rumunijom i Rusijiom, tim Dejana Savića je vezao i treći trijumf na kontinentalnoj vaterpolo smotri protiv slabašne Slovačke.

Prednost je rasla iz minuta u minut, a kad god bi se protivnik ponadao da može da se uključi u meč, naši bi dodavali gas i ostavljali protivnika na distanci.

U još jednom prilično laganom susretu za naš sastav Filip Filipović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Dušan Mandić i Miloš Ćuk postigli su po dva gola, dok je jedan dodao Nemanja Vico. 

Ovim trijumfom je Srbija overila četvrtfinale i sebi obezbedila tri dana odmora, što je veoma važno u ovakvom formatu takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading