Republika.rs saznaje: PERUNIČIĆ NOVI SELEKTOR RUKOMETAŠA?

Autor:

Sport

21.07.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor muške rukometne selekcije trebalo bi da postane naš nekadašnji reprezentativac Nenad Peruničić, saznaje naš portal "republika.rs".

RepublikaFoto: Starsport
Peruničićeva kruna trenerske karijere

Peruničić bi na mestu selektora trebalo da zameni Ljubomira Obradovića, koji je zimus preuzeo seniorsku selekciju nakon odlaska Jovice Cvetkovića po završetku Evropskog šampionata u Hrvatskoj.

Nenad Peruničić trenutno radi kao trener RK Crvena zvezda, a nacionalni tim će, ukoliko sve bude po planu, preuzeti od 1. avgusta od Obradovića.

Budući selektor "orlova" je u karijeri upisao 141 nastup za našu reprezentaciju, a nosio je dresove Jugovića, Zvezde, PSŽ-a, Magdeburga, PIK Segeda i ostalih.

Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igraće u A grupi protiv domaćina Nemačke, Francuske, Rusije, Brazila i Južne Koreje, što će biti prvi veliki turnir na klupi državnog tima za Peruničića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading