NA TRENERSKOM POČETKU - Jovanović: Nikada nisam hteo da se laktam

Autor:

Sport

27.07.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener rukometaša Novog Pazara Nedeljko Jovanović rekao je na promociji da je prvi put dobio ozbiljnu ponudu u Srbiji, kao i da veruje da će poštovanje, odgovornost i postojeća trema doneti pozitivnu energiju i dobar rezultat.

RepublikaFoto: Starsport

- Klub je pokazao veliku ozbiljnost. Znajući atmosferu i narod ovde, verujem da će moja želja za pobedama i uspehom doći do izražaja. Iako sam toliko prošao u rukometu, za mene od ovog trenutka počinje novi život i verujem da će kulminirati zadovoljstvom na kraju sezone - rekao je Jovanović.

Jedan od najboljih srednjih bekova svih vremena priznao je da snosi najveću krivicu što ranije nije počeo da se bavi trenerskim poslom, pošto je očekivao da će neko pokušati da iskoristi njegov renome i iskustvo.


- To je bila moja velika greška. Nije postojao interes, ali nisam bio ni preterano angažovan. Vaspitanje mi ne dozvoljava da se guram i laktam, niti sam ikada želeo da se na taj način borim. Zato sam veoma zahvalan ljudima iz Pazara - naveo je Jovanović.

On se osvrnuo i na ambicije kluba.


- Iako u klubu nema pritiska rezultata u prvoj sezoni u elitnom rangu, da nema ambicije ne bi bilo ni želje da ovo bude uspešna rukometna sredina. Start za klub u Superligi, start za mene u Superligi. Nadam se da će sve biti na nivou - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading