FILIP FILIPOVIĆ: Vraćam se uskoro u Partizan!

Autor:

Sport

23.09.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih svetskih vaterolo igrača, naš reprezentativac Filip Filipović najavio je da će uskoro ponovo stići u tabor crno-belih.

Filip Filipović

Međutim, to se neće desiti dok ne završi igračku karijeru.

- Uskoro (ću se vratiti). I to u drugačijoj ulozi od igračke. Vreme je da Partizanu vratimo stari sjaj - rekao je Filipović za "Blic".

Srpski vaterpolista je karijeru počeo 2000. godine upravo u Partizanu sa svojih 13 godina. Vratio je u pomenutom razgovoru malo film i na taj period.

- Kada ste dete, onda sanjate velike snove, tako da ne mogu da kažem da nisam sanjao da ću jednog dana biti najbolji na svetu. Ali, kao i ostali, bili su to dečački snovi, daleki od realnosti. Jedino što sam i tada, kao mali, imao zacrtano da ću dati sve od sebe da dođem do cilja. Smatram da su me rad, odricanje i posvećenosto doveli do toga što sam danas - dodao je Filipović.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Filipović

Filip trenutno ima 31 godinu, a karijeru je počeo upravo u Partizanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jojo

24.09.2018 09:34

Bas to je i potrebno Partizanu! Neko ko nece izvlaciti i ono malo novca koliko ga ima u vaterpolo klubu. Neko zbog koga ce deca dolaziti da treniraju, publika na tribine i sponzori da saradjuju. Potrebno je uneti red i nova pravila koja ce vaziti za sve u klubu. Trenutno su svi u klubu, uprava, treneri, igraci, roditelji dece koja treniraju kao familija ... tipicna srpska familija, gde rodjak zove rodjaka samo kada mu je potrebna pozajmica! Mnogo stvari je potrebno urediti i krenuti novim putem. Podrska !