GRBIĆ: Utakmica u jednom dahu, pokazali smo se kao kaznena ekspedicija!

Autor:

Sport

27.09.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši naše države na korak su do velikog uspeha i plasmana u polufinale Svetskog prvenstva koje se igra u Italiji i Bugarskoj. Selektor Grbić zadovljan je nakon 3:0 protiv "azura", ali poziva na oprez.

RepublikaFoto: ossrb.org

- Šta reći posle ovakve utakmice. Momci su odradili fenomenalan posao od prvog poena. Po meni, eliminisali su i umirili protivnika pre svega odbranom. Bili su na svakoj lopti, a igrati protiv tima koji se tako brani je nešto što oduzima snagu. Kada se doda agresivnost na sevisu i kontinuitet u napadu mislim da je apsolutno rezultat pokazao kakvo je bilo stanje stvari na terenu - rekao je Grbić posle meča i nastavio:

- Bio je veliki pritisak na dizača, nije znao kome da digne loptu. Jednostavno, u nekoliko navrata našim dobrim odranama smo presekli njihov naletu, gde su mogli eventualno da vrate meč u egal. Ovo je bila fantastična utakmica, u jednom dahu. To je to, idemo dalje - kaže selektor Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Srbiji je potreban jedan set u meču sa Poljacima kako bi definitivno obezbedila plasman na F4. To je prilika i za revanš evropskoj selekciji nakon poraza u drugoj fazi.

- Mislim da je baš taj rezultat stimulans za sve. Idemo svaki dan korak po korak, ko god da nam dođe na put idemo kao kaznena ekspedicija - poručio je Grbić.

Utakmica Srbija - Poljska igra se od 20.30 časova, a prenos je na "Sport klubu 1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading