BORBA ZA BRONZU: "Orlove" samo TOTALNA odbojka vodi do medalje

Autor:

Sport

30.09.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli u polufinalu protiv Brazila, ali nije sve izgubljeno. Odbojkaši Srbije u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu igraju protiv selekcije SAD (17.00).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Protiv Brazila nismo igrali kako znamo. 

- Ne smemo da razmišljamo o tome, moramo da se fokusiramo na sledeći meč i eto, da probamo da osvojimo medalju. Nećemo biti favoriti u tom duelu, ali moramo da igramo našu najbolju odbojku – samo tako ćemo doći do medalje - rekao je sjajni Aleksandar Atanasijević.

On se još jednom osvrnuo na duel sa "kariokama".

- Pre svega mislim da je bila naša loša igra. Nije dobro izgubiti od ekipe koja praktično ceo meč igra bez korektora. Mi smo krivi. One dve utakmice protiv Poljske su bile katastrofa, sada smo odigrali još jednu lošu utakmicu - iskren je naš korektor.

Selekcija SAD je neugodna, ali "orlovi" su pokazali da mogu da igraju sa svima. Jedno je sigurno, za trijumf nad ovim rivalom potrebna nam je TOTALNA ODBOJKA. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading