KAKVA DOMINACIJA: Osveta za "orlove" - Odbojkašice Srbije pregazile Brazilke

Autor:

Sport

01.10.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva odbojka, strašna odbojka... Odbojkašice Srbije zabeležile su i treću maksimalnu pobedu na šampionatu sveta u Japanu. Ovoga puta pao je Brazil - 3:0 (25:21, 25:18, 25:19).

RepublikaFoto: YouTube

Protiv moćnog rivala naše devojke igrale su u velikom stilu. Ređali su se dobri potezi, a izabranice selektora Terzića su već overila plasman u naredni krug.

Brazil je pokušavao sve ali jednostavno nije imao način da parira Srbiji. Tijana Bošković je bila naš najbolji igrač sa 24 osvojena poena. Odličnu igru pružila je i Brankica Mihajlović sa 15 poena.

Rival je savladan posle jedan sat i 22 minuta igre. 

Svetsko prvenstvo, grupa D (3. kolo)

Srbija - Brazil 3:0 (25:21, 25:18, 25:19)

SRBIJA: Bošković 24, Mihajlović 15, Rašić 11, Veljković 8, Milenković 6, Ognjenović 4, Buša, Živković, Malešević, Pušić, Bjelica, Aleksić, Stevanović, Popović.

BRAZIL: Saišeta 9, Braga Gimaraeš 8, Rodriges 7, Korea 7, Da Silva 2, De Menezes 1, Montibeler 1, Souza, Lins, Da Silva, Racke, Pereira, Košta, Pinto.

- Posle prva dva odigrale smo odličan i treći meč i to protiv veoma snažnog tima Brazila. Nismo očekivale 3:0, tako da je bolje od očekivanog. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Mislim da su servis i blok bili ključni, često Brazilke nisu uspevale da pronađu igru koju obično imaju - rekla je sjajna Brankica Mihajlović. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading