Terzić: Protiv Nemačke mora bolje

Autor:

Sport

07.10.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije melju, a posle pobede nad Meksikom, selektor Zoran Terić upozorava da u nastavku Svetskog prvenstva moraju bolje.

RepublikaFoto: cev.lu

- Nama ne odgovaraju rani termini utakmica, ali dobro je bilo što smo odigrali protiv Meksika u to vreme, da se spremimo za naredni meč protiv Nemačke, koja će sigurno biti mnogo teža. Bilo je otprilike kako smo se nadali, igrali smo koliko je bilo dovoljno da lako pobedimo. Protiv Nemačke će nam biti potrebno mnogo bolje izdanje ako hoćemo da nastavimo pobednički niz - rekao je Terzić.

Brankica Mihajlović igra u velikoj formi na ovom SP.

- Drago mi je što smo meč završili rezultatom 3:0. Uz poštovanje, ali daleko smo bolji tim od Meksika. Igrali smo dovoljno za pobedu. Satnica je takva kakva jeste, moramo na to da se prilagodimo, pogotovo jer i sledeću utakmicu igramo u isto vreme. Nije bilo većih problema na meču protiv Meksika. Očekuje nas meč protiv Nemačke, koju poznajemo, jer smo igrale protiv njih ove godine u Ligi nacija. One su uvek neugodne, nikada ne odustaju, strpljive su, čekaju šansu. Mi moramo da igramo bolje nego protiv Meksika i verujem da će tako i bit - zaključila je ona.

Plasman u treću fazu takmičenja izboriće po tri najbolje selekcije iz obe grupe, a onda će po dve najuspešnije reprezentacije ostvariti plasman u polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading