ŠPANOVIĆEVA SE VRAĆA!

Autor: Sportski žurnal

Sport

08.10.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle su sjajne vesti! Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović sanirala je povredu Ahilove tetive zbog koje je propustila finale Evropskog prvenstva u Berlinu u avgustu.

RepublikaFoto: Tanjug
Španovićeva se oporavila!

"Sportski žurnal" je preneo da je snimak magnetnom rezonancom obavljen u Zrenjaninu pokazao da je problem na desnoj, zamašnoj nozi rešen i da je Ivana spremna da započne pripreme za novu sezonu po planu.

- Krećemo pripreme 15. oktobra. Do tada će proći više od dva meseca pauze. Povreda Ahilove tetive zahteva mirovanje i mi smo to poštovali do maksimuma. Ivana je radila samo vežbe za rehabilitaciju određene od doktora Jovana Đurovića. Sve je dalo vrhunske rezultate, oporavila se u potpunosti - izjavio je za "Žurnal" Ivanin trener Goran Obradović.

Cilj najbolje atletičarke Srbije je odbrana zlatne medalje iz Beograda prošle godine sa Evropskog dvoranskog prvenstva.

- Prvo sledeće iskušenje je prvenstvo Evrope u zatvorenom u Glazgovu od 1. do 3. marta 2019. Uvek računamo na potvrđivanje prve pozicije u Evropi. Uvek idemo samo na pobedu i to ne krijemo - dodao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading