Putin uzeo Habiba pod zaštitu!

Autor:

Sport

11.10.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin upriličio je prijem za novog UFC šampiona u lakoj kategoriji Habiba Nurmagomedova, koji je posle pobede na Konorom Mekgregorom preskočio ogradu i našao se u klinču sa trenerom Irca. Posle svega, Habib je izjavio kako će ga otac istući kada se vrati u svoj dom, ali je predsednik Rusije zabranio Habibovom ocu da ga dira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Habib Nurmagomedov

Nurmagomedov se posle borbe hvalio kako ga je predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao i rekao da je ponosan na njega.

- Ponosan sam. Mekgregor se slika sa Putinom, ali je Putin mene pozvao i rekao mi da je ponosan na mene - rekao je ruski borac posle istorijske borbe, a nekoliko dana kasnije usledio je prijem kod Putina.

Tom prilikom predsednik Rusije česitao je Nurmagomedovu na šampionskoj tituli i u prijatnoj atmosferi proćaskali su malo o samoj borbi. Prijemu je prisustvovao i Habibov otac Abdulmanap.

Predsednik Rusije se malo našalio na račun Habiba, pa je prokomentarisao i dešavanja posle meča, kada je Nurmagomedov otac zapretio sinu da će ga "razbiti od batina" jer je izazvao haos.

- Čestitam ti Habibe, postigao si svoj cilj, rekao sam tvom ocu da ne sme da te istanbura - rekao je Putin u šali.

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što je izgubio samokontrolu, ali je dodao da je čuo da su iz Mekgregorovog kampa vređali njegovog oca i njegovu zemlju. 

- Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo ogradu ako nas napadnu - rekao je Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading