POHOD NA MEDALJU: Terzić: Nismo pali u igri, jednostavno...

Autor:

Sport

13.10.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u poslednje dve utakmice.

RepublikaFoto: cev.lu
Odbojkašice Srbije

- Mislim da nismo imali krizu igre, u tom smislu da smo pali u formi, nego jednostavno, što je isto vrlo loše, motiv nije bio na onom nivou na kom je bio dok nismo obezbedili prolaz na fajnal-siks. Očekujem znatno motivisaniju ekupu nego u prethodnom meču protiv Japana - rekao je Terzić.

Srbija će u nedelju u Nagoji od 12.20 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Japana u prvoj utakmici Grupe G Svetskog prvenstva.

- Igraćemo kompletni i Tijana (Bošković) je trenirala. Nadam se da će rezultat biti drugačiji nego što je to bio slučaj prošli put protiv Japana - rekao je on.

Reprezentativka Tijana Malešević je istakla da ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Japana, kao i da će pružiti svoj maksimum.

- Znamo dobro Japan, znamo šta da očekujemo. Svesne smo grešaka iz prethodnog duela s njima. Sutra očekujem težu utakmicu nego što je to bilo, s obzirom na to da će tribine biti pune. Spremne smo, sigurna sam da ćemo prikazati dobru igru, bolju nego u prethodna dva duela - rekla je Maleševićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading