MOTO GP: Ludnica u Japanu, Italijan prvi, Markez startuje kao šesti!

Autor:

Sport

20.10.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski motociklista Andre Doviciozo stigao je prvi na cilj kvalifikacija za Veliku nagradu Japana pa će u nedelju imati prednost u odnosu na ostale vozače. Interesantno je da se neprikosnoveni Mark Markez našao tek na šestom mestu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moto GP

Poslednjih minut i po kvalifikacija bili su ultra uzbudljivi. Čak četvorica vozaača smenila su se na prvom mestu. Prvo je Markez odvezao najbrži krug, ali ga je koji sekund kasnije smenio Kal Kračlou. Njega Džek Miler, da bi na kraju na prvo mesto izbio Doviciozo u Dukatiju. Poslednji koji je imao šansu da ga ugrozi bio je Zarko, ali je kasnio 68 hiljaditih delova sekunde. Miler je završio kao treći, Kračlou četvrti, Andrea Janone peti, a Mark Markes tek šesti. 


Jamaha ni ovog vikenda nije delovala impresivno. Maverik Vinjales je zauzeo sedmo mesto sa 550 hiljaditih delova zaostatka za Doviciozom, a Rosi je tek deveti sa 675 hiljaditih delova sporijim vremenom. Između njih dvojice je Aleks Rins, a prvih 10 zaokružuje Alvaro Bautista. Trka za Veliku nagradu Japana na programu je u nedelju od 7 časova uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading