SRBIJA SE POKLONILA SVETSKIM ŠAMPIONKAMA!

Autor:

Sport

22.10.2018

17:20 >> 17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice obradovale su čitavu naciju kada su 20. oktobra osvojile Svetsko prvenstvo u Japanu pobedom nad Italijom. Njih je ispred platoa Skupštine Srbije dočekalo više hiljada ljudi.

RepublikaFoto: Starsport
Odbojkašice Srbije

Beograd se poklonio šampionkama sveta. Bilo je i više nego emotivno, a utisak večeri je molba selektora da sve igračice ostanu na okupu kako bi se stiglo do onoga što nedostaje - zlata na Olimpijskim igrama 2020. godine.

TOK DOČEKA

19.18 - Selektor Zoran Terzić je imao ogromnu poruku za sve navijače:

- Ljubav i vašu podršku osećamo svuda, gde god da igramo. Imam jednu molbu za sve vas. Ovo prvenstvo je specifično jer smo došli na vrh sveta. Mnoge igračice bi pomislile da je ovo vrhunac i da nema dalje. Želim od vas da budete uz njih kako bi 2020. u Tokiju bili svi na okupu!

19.16 - Posle Rašićeve i najbolja na svetu Tijana Bošković imala je šta da poruči:

- Drago mi je što se opet nalazimo ovde. Vi ste nam velika podrška. Nadam se da ćemo se još mnogo puta videti i radovati svi zajedno.

19.14 - Milena Rašić se obratila okupljenima: 

- Hvala vam na bezuslovnoj podršci. Hvala svima iz Republike Srpske i Crne Gore. Šaljem svu ljubav ovog sveta mojem Kosovu!

19.12 - Ori se himna "Bože pravde" ispred platoa!

19.06 - Bojana Milenković obratila se video porukom iz Firence. Ona se povredila u F6 fazi i nije mogla da bude uz ekipu do kraja prvenstva.

19.03 - Srpske odbojkašice počele su jedna po jedna da izlaze na balkon propraćene gromoglasnim aplauzima okupljenih građana.

19.00 - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prvi je ugostio naše dame:

18.30 - Evo i kakva je atmosfera pola sata pre dolaska naših junakinja:

18.20 - Zoran Mladenović iz Zemuna verni je navijač naše reprezentacije. On je navijao sat svako jutro kako bi gledao mečeve odbojkašica kako bi bio svedok istorije koju su Srpkinje pisale u Japanu. Kako i sam kaže očekuje medalju na Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: KK/ST
Zoran Mladenović

18.15 - Nešto ranije ovog ponedeljka naše dame su imale svečani prijem kod predsednika Aleksanda Vučića.

18.10 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen dočeku srpskih dama u Beogradu gde ćete iz minuta u minut moći da pratite dešavanja ispred platoa Skupštine Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jagoda

22.10.2018 16:59

Srbija, prva svetska sila u sportskom razaranju sveta! Bravo za sve nase sportiste, a pogotovo za ove zlatne dive!