URNEBESNO: Legendarni govor srpskog trenera! Stojiš ovako i čačkaš ja*a, not good, majstore!

Autor:

Sport

23.10.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govor mladog srpskog trenera postao je hit na internetu. Video je nastao prošle godine kad je Boško Jolović vodio klub u Saudijskoj Arabiji. On je na mešavini srpskog i engleskog jezika pokušao da motiviše igrače na poluvremenu, a ovaj urenebesni snimak je tek isplivao.

RepublikaFoto: twitter.com/Drustvene mreze
Srpski trener motiviše igrače na poluvremenu!

Kombinacija srpskog i engleskog jezika i naglaska je začinjena psovkama, tako da je ovaj govor srpskog trenera legendaran.

- Nemoj sleep! Stojiš ovako i čačkaš ja*a, not good, majstore! We played ko k****! - rekao je između ostaloga srpski trener. Poslušajte ovaj urnebesni motivacioni govor.

Boško Jolović je u rukometu više od 20 godina. Igrao je u RK Crvenki, prešao je u Čelik iz Zenice gdje je i završio karijeru.

U međuvremenu je dobio poziv bivšeg trenera da mu se pridruži u Saudijskoj Arabiji. Preuzeo je brigu o kadetima i juniorima, a ovaj snimaj je verovatno nastao na jednoj od utakmica mlađih selekcija koje je vodio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading