Spektakl u kultnoj hali na Crvenom Krstu!

Autor:

Sport

02.11.2018

21:40 >> 16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji plemenite veštine biće u prilici da uživaju u vrhunskom derbiju u okviru drugog kola Bokserske lige Srbije u kome će snage odmeriti bokseri BK Radnički (Beograd) vs BK Metalac (Valjevo). U kultnoj hali na Crvenom Krstu 15. novembra 2018. očekuje se da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta i da atmosfera bude spektakularna, kao što i zaslužuje jedan ovakav susret, velikih klubova sa velikom i šampionskom istorijom. Ulaz će biti besplatan.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Đorđe Bujišić

Nakon veoma uzbudljivog 1. kola dugo očekivane Bokserske lige Srbije, sledi veoma uzbudljivo drugo kolo ekipnog šampionata. Pored derbija u Beogradu koji privlači najviše pažnje, na programu su i mečevi Kragujevcu i Novom Sadu.  BK Naissus iz Niša gostuje u Kragujevcu, Loznica dolazi u ring novosadske Vojvodine. "Krstaši" iz Radničkog najavljuju veliki povrarak, pohod na titulu i veliki broj navijača na derbiju iz svih sportova Sportskog društva Radnički. S druge strane Metalac pojačan u svim kategorijama ima iste ambicije, pa je za očekivati pravi bokserski rat u svakom meču.

Posebno su atmosferu zagrejali srednjaši i poluteškaši:

- Iako sam najstariji bokser Lige, mlađi mi ne mogu nisša. Nikola Jovanović je dobar momak, ali ću ga nokautirati na sred Crvenog Krsta - rekao je Geard Ajetovic iz Metalca.

Jovanović  ipak nije želeo da daje izjave, pa je završnu reč ostavio za ring. Srednjaši su bili još konkretniji, jer je u toj kategoriji najveća "gužva" za nacionalni dres.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Nikola Jovanović

- Dugo čekam da odboksujem sa svim srednjašima, i da konačno znamo ko je najbolji u našoj kategoriji. Verujem u sebe i pobedu protiv iskusnijeg Alekse Leke Markovića. Neka pobedi bolji - istakao je Đorđe Bujišić iz Radničkog.

Odlučan za nove pobedničke podohe uz veliku dozu samopouzdanja je i Aleksa Marković iz Metalca.

- Biće to prilika da svima dokažem da nikoga ne izbegavam i da sam najbolji srednjaš u Srbiji - zaključio je Marković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading