Riberi pojeo šniclu od 1.200 evra, pa poludeo: "Je*em vam majke, rođeni ste zbog probušenog kondoma"

Autor:

Sport

06.01.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bajerna Frenk Riberi našao se na udaru navijača zbog toga što se pohvalio večerom u vidu pozlaćenog komada mesa u ekskluzivnom restoranu "Nusr-et", kod popularnog Nusreta Gakčea

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Riberi

Fudbaler Bajerna Frenk Riberi našao se na udaru navijača zbog toga što se pohvalio večerom u vidu pozlaćenog komada mesa u ekskluzivnom restoranu "Nusr-et", kod popularnog Nusreta Gakčea, poznatog kao "Salte Bea".

U pitanju je pozlaćena porcija mesa uvaljana u 24-karatno zlato koja košta paprenih 1.200 evra, zbog čega je na Instagram profilu Riberija krenula velika svađa.

Mnogi su ga osudili zbog toga što se raskalašno ponaša, a onda je usledio vulgaran i uvredljiv odgovor.

 

 

- U 2019. godini ćemo postaviti rekorde. Počećemo sa zavidnima, mrziteljima, koji su očigledno rođeni zbog puknutog kondoma! Je*** vam majke, babe i porodična stabla takođe. Ne dugujem ovim ljudima ništa, moj uspeh je do Boga, mene, bliskim ljudima i onima koji veruju u mene - oštro je odgovorio Riberi koji očigledno nije mogao da se kontroliše.

Iskusni 35-godišnji vezista je na pragu odlaska iz Bajerna već u januaru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading