ZUBI RONALDU NE TREBA DNK

Autor:

Sport

24.01.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara narodna izreka kaže da iver ne pada daleko od klade. To je apsolutno tačno u slučaju Luisa Nazarija da Lime, u svetu poznatijeg kao Ronaldo.

Foto: instagram.com/ronaldo

Nezaboravni brazilski napadač jednako je bio uspešan kod žena kao što je bio u protivničkim šesnaestercima. Nizale su se manekenke, konobarice i fudbalerke u njegovom krevetu, deca se rađala, sve dok nije odlučio da "zatvori fabriku". Posle toga je, priznaje, morao da uradi vazektomiju, da mu se ne bi omaklo još koje!

Sudeći po najnovijoj porodičnoj slici, nema nikakve dileme da Ronaldo zaista jeste otac Marije Sofije i Marije Alise, jer je sličnost sa njima neverovatna. Bukvalno su ženska i mlađa verzija popularnog Zube.

Podsetimo, privatan život Ronalda obilovao je skandalima. Tako je, na primer, 2008. godine uhvaćen sa tri transvestita, prostitutki u jednom noćnom klubu u Rio de Žaneiru. Zbog toga je morao da raskine veridbu sa kasnijom suprugom Marijom Beatris Entoni, s kojom se pomirio i dobio dve ćerke.

Samo dve godine kasnije nateran je da uradi test očinstva, kojim je dokazano da je otac dečaka po imenu Aleksandar, koji je nastao kao plod kratke veze sa konobaricom koju je upoznao u Tokiju davne 2002. godine.

Sada se Zuba konačno smirio, prestao da partija na svim meridijanima i posvetio se porodici i biznisu. Većinski je vlasnik španskog prvoligaša Valjadolida, od kojeg želi da napravi ozbiljan klub kadar da se bori sa Realom, Barsom, Atletikom i ostalim velikanima Primere.

 

Plejboj klan ili crkveni klan?

Jednu od najzanimljivijih anegdota sa Ronaldom ispričao je njegov zemljak Pato iz vremena dok su nosili dres Milana.

- Seo sam na klupu između Ronalda i Kake i tada me je Ronaldo upitao: da li želiš da budeš deo mog klana, pokazujući kopiju magazina Plejboj, ili Kakinog, upućujući me na neke crkvene stvari koje je imao u svom ormariću - ispričao je Alešandre Pato.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading